Снимка БулфотоПремиерът Бойко Борисов обяви новината за ратификацията на протокола за присъединяването на Северна

...
Снимка БулфотоПремиерът Бойко Борисов обяви новината за ратификацията на протокола за присъединяването на Северна
Коментари Харесай

Борисов: Парламентът взе мъдро решение за Северна Македония

Снимка Булфото

Премиерът Бойко Борисов обяви новината за ратификацията на протокола за присъединението на Северна Македония към НАТО пред министрите при започване на днешното държавно съвещание, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Парламентът ратифицира контракта за Северна Македония. Много старания положихме. Да благодарим на Народното събрание и на депутатите за това умно решение, съобщи Борисов.

Проектът на Протокол към Северноатлантическия контракт по отношение на присъединението на Република Северна Македония е утвърден от Северноатлантическия съвет на равнище непрекъснати представители на 28 януари 2019 година На 6 февруари 2019 година Протоколът е подписан от страните - членки на НАТО в Брюксел. С влизането в действие на сегашния Протокол Генералният секретар на НАТО ще насочи покана към държавното управление на Северна Македония да се причисли към Алианса. Северна Македония ще стане страна по Договора от датата на складиране на своя документ за присъединение. Настоящият протокол ще влезе в действие, откакто всяка от страните по НАТО уведоми държавното управление на Съединени американски щати за неговото приемане. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 4udovi6teto (преди 3 минути) Рейтинг: 355 | Одобрение: 180 И ква стана тя? Вместо Република Югозападна България, в този момент родните ни братя българи живеят в Република Северна Македония...  Ангелче Магазин за коли във Варна Напиши коментарИме:Коментар:
</div
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР